Tösen - vilsen i vardagen

En blogg som handlar om min vardag, om de tankar och idéer jag har om omvärlden som jag kanske inte alltid kan, eller vill yttra högt.

Blivit en lång paus..;)

Publicerad 2014-09-15 11:28:47 i Familj, Min graviditet,

Hej allihopa! 

Ber om ursäkt för den långa pausen i skrivandet! Graviditetsvecka 35 var en tung vecka då mina havandeskapssymtom blev värre. Proteinmängden i urinet ökade och jag började samla på mig allt mer och mer vätska. Hade svårt att orka göra någonting alls, så var varken in här och skrev eller virkade. Lågbara och tittade på Orange is the new black på Netflix. Sedan kom 35+0, dvs vecka 36. Dagen då våra liv kom att förändras för alltid! Den första av våra tvillingar föddes nämligen 22.20. Vår andra tvilling föddes däremot först 35+1 ;)
Jag ska berätta mer i detalj om förlossningen i ett skilt inlägg, men just nu är jag ensam hemma med twinsen, så det finns inte särskilt mycket tid lver för skrivande :P

Om

Min profilbild

Tösen

Jag är en tjej som passerat 25 års ålder (nyligen dock!) och som nu valt att sluta räkna åren. Jag älskar äventyr och försöker ofta vara spontan, inom rimliga gränser. Till mina hobbyn hör matlagning, bakning, fotografering samt träning. Jag grubblar mycket kring min vardag, vad som hänt och vad som kommer att hända, och vill gärna dela mina tankar anonymt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela