Tösen - vilsen i vardagen

En blogg som handlar om min vardag, om de tankar och idéer jag har om omvärlden som jag kanske inte alltid kan, eller vill yttra högt.

10 månader

Publicerad 2015-06-30 18:37:22 i Allmänt, Familj,

10 månader har gått sedan våra tvillingpojkar föddes. Helt otroligt! Jag vet att jag har varit urdålig på att uppdatera här, men det finns helt enkelt inte tid. Jag har i princip ingen egentid alls för tillfället, men det är okej. Eller okej, och okej, men det hör till och jag antar att det blir bättre i något skede igen.

Trots att killarna är väldigt mammiga just nu, känns det som att man äntligen kan njuta av vardagen! De lär sig nya saker hela tiden, och de har vanligtvis lätt till ett leende. Och det finns inget så härligt som då de kryper upp i ens famn för att få en varm omfamning!

Det första halvåret var dock bland det tyngsta jag varit med om! Knappt någon sömn alls, förstår inte hur vi klarade det. De värsta nätterna fick jag knappt sova en timme sammanlagt, uppdelat på korta snuttar här och var! De fyra första månaderna hade killarna kolik och magbesvär, vilket då ligger som orsak till dessa sömnlösa nätter. Som värst skrek/grät båda i kör i 6h i sträck! Men nu är det över, och allt börjar se ljusare och ljusare ut.

Kan inte fatta att de blir ett år om två månader! Ett år fyllt av sömnlöshet, tårar, leenden, lycka och spänning ❤️

Om

Min profilbild

Tösen

Jag är en tjej som passerat 25 års ålder (nyligen dock!) och som nu valt att sluta räkna åren. Jag älskar äventyr och försöker ofta vara spontan, inom rimliga gränser. Till mina hobbyn hör matlagning, bakning, fotografering samt träning. Jag grubblar mycket kring min vardag, vad som hänt och vad som kommer att hända, och vill gärna dela mina tankar anonymt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela